torsdag 28 februari 2008

Tänk om det kunnde bestämma sig...


Ja tänk om det kunde bestämma sig. Idag är det vår igen. Solen lyser från en klar himmel och fåglarna kvittrar. Har idag dag hört Talgoxen säga "Visingsö Visingsö". Slutar om en liten stund och ska då hem och njuta av vår vädret. Man vet inte hur länge det varar.
Vi har fortfarande inte fått vårt hus sålt. Mäklaren säger att så trögt som det är på försäljningsfronten har hon nog aldrig upplevt. Det är ett par hus till Salu nu i Gränna och inte ett enda är sålt. Hon säger till oss att det gäller bara att ha is imagen och att det kommer att bli sålt. Just nu känns det som allt är botten. Det är jobbigt psykiskt att sitta med snart två hus och inte veta hur det blir + ev. mer lån.
Men man får tänka framåt, vid den här tiden nästa år är det som händer nu ett minne blott och allt jobbigt är som bortglömt.
Den dagen vi vet att Skiftesvägen är sålt och att vi bara har ett hus att tänka på så ska jag fira. Och då menar jag fira. Då ska det korkas upp och skålas. Sen kan man sova gott om natten. Både för procentens verkan och av lättnad att det är över

Inga kommentarer: