söndag 14 september 2008

Höst i luften..


Idag har vi höstat i våra trädgårdsland. Jag och sambon har grävt och rensat upp inför vintern. Jordgubbsplantorna är rensade och nya plantor är satta. Oscar var också med ute i landet, men han ägnade sig åt att leta maskar som han lekte med. Han hade ett tag ca 20 maskar på ett och samma ställe. Även ett par mördarsniglar. Men kan säga som så att sniglarna gick en makaber död till mötes. Ett snabbt hugg med spaden. Det var kallt ut på morgonen och vi hade både jacka och fleec på oss. Visserligen blev vi ganska varma efter allt grävandet men man har inte lust att bli sjuk.

Efter ett par timmar med spade och grep så gick vi in för att göra lunch + efterrätt. Oscar hade hittat ett päronträd som tillhör oss alla på gården och ville göra paj. Det blev en päron/äppel paj med havregryn och mandel. Kan så här mellan tuggorna säga ett det blev lyckat.
Imorgon väntar jobbet igen. Har en intensiv vecka framför mig. Onsdag husmöte, torsdag öppnar jag samt kurs mellan 15-19, fredag jobbar jag sent för att sedan på lördagen gå på Ladies Night med ett gäng "tjejer" från jobbet. Ser fram emot lördagen. Men resan dit kommer nog att bli lång...

Inga kommentarer: