måndag 15 september 2008

Kylig cykelträning


Vilken kylig dag. Jag har varit frusen hela dagen. På jobbet var det både kallt ute och inne. Vi har så kalla golv numera att om man sitter ner på golvet förlänge så åker man nog på urinvägs infektion. Fötterna domnar om man inte har skor eller tofflor på sig. De sa att nu när de för andra gången la in golv hos oss så skulle de lägga in det bästa. De får vara hur bra de vill de är lika iskalla för det. Man tycker ju att man borde lägga in golvvärme på en småbarns avdelning där alla vistas på golvet. Men icke. Det var nog för dyrt. Men undra vad som blir dyrast i längden. Golvvärme eller alla läkarräkningar på personal som får urinvägs infektion och alla barn som blir förkylda av de kalla golven och måste stanna hemma men VABande föräldrar.
Nog om det.
I em har sonen cykeltränat. Det går riktigt bra nu. Han har snart lärt sig att stanna också, vilket kan vara en fördel. Vi var ute en bra stund i höstkylan. Han körde nog ett par kilometer sammanlagt.
Efter att ha varit ute hela em samt tagit en långpromenad med svägerskan så har jag nu ikväll tagit ett mycket hett bad. Skönt. Hade nog legat kvar än om inte fingrarna blivit som russin.
Summan av dagen blev en massa steg, hela 15761 st. Inte illa eller hur?

Inga kommentarer: