söndag 7 september 2008

Trädgårdsarbete och Samfällighet...igen

... ja nu får det vara slut på det här snickrandet och målandet av garage. Nu är det andra helgen i rad som det grejas i samfälligheten. Sambon har för andra helgen i rad bytt brädor på våra gemensamma byggnader. Igår blev det inget gjort pga allt regn. Så idag har det som hjälpt till fått jobba 10 gånger mer. Sambon kom in för en stund sedan och grymtade högljudt. Han mumlade något om att inte alla hjälper till och att det verkar som han var den ende som kunde använda en hammare. Nästa helg får de klara sig utan oss. Min hjälp i det hela har varit att se till att det finns kaffe till 11 kaffet. Inte så ansträngande men jag har haft annat på programmet idag. Oscar hann förresten att leka en stund med Wille idag under fika pausen. Två killar med Byggare Bob på hjärnan tyckte det var kul med alla verktyg som kom fram idag. Oscar letade reda på sina egen och slog i ett par spikar.
Oscar och Wille med hammaren i högsta hugg.

Henke och Tove diskuterar om det är bäst att måla med eller utan handskar. De kom nog fram till att Henkes röda händer är nog svårare att få rena än Toves..

Ja vad stod då på mitt program idag. Jo att gräva trädgårdslandet och rensa ur samt klippa ner Hallonen. Kan säga att jag har just nu ont i knäna efter allt grävande och att det kliar en aning på armarna efter alla Hallontaggar. Har också klippt itu en hel hög med sk. Mördarsniglar. Äckliga rackare.

Inga kommentarer: